6.8.2013

Lomaterveiset osa 1


Tässä meidän lomaterveiset! Lomailu aloitettiin 2,5 viikkoa sitten ja vielä tätä auvoa on jäljelläkin. Kuvia on räpsitty, joten tässäpä pläjäys niitä:

Juuri ennen lomaa saimme postissa uudet Satulahuoneen tekemät punospannat tytöille. Niin kauniit ja upeaa käsityötä!Ekana lomapäivänä Ruuti sai kesätukan. Johan se oli liki kolmessa kuukaudessa kasvanutkin. Tällä kertaa trimmaus hoidettiin omin voimin ja karvan alta kuoriutui varsin hullunkurisen näköinen, mutta toki äärettömän söpö 8 kuukautta vanha Ruutikainen. Nyt on keveä olo nauttia kesästä!
Kahden kerroksen puutyöläiset.  


Lomalla on käyty treenaamassa agihallilla itsekseen ja kavereiden kanssa. Tässä kuvassa on reenien jälkeinen rentoutuminen suolammella kera Iita-serkun. Aloitin Ruutin kanssa heinäkuussa myös Kohti alokasluokkaa -tokokurssin Vihtavuoressa - siellä pahamaineisen Vihtavuoren Ruutitehtaan naapurissa!


Ansasta on niin paljon apua kotihommissa, kuten siivoamisessa.  

 

Vietimme pari päivää mökkeillen Sappeella Pälkäneellä, jossa muut seurueemme jäsenet laskivat ahkerasti alamäkeä maastopyörillä ja pomppivat hyppyreistä. Minä ja koirat tyydyttiin nautiskelemaan helteestä nurmikolla loikoillen ja lähiympäristöä kartoittaen. Harmillisesti kuuma keli esti pidemmät patikointilenkit. 


Näinkin voi käydä pyörämäessä, että lentää vallan katollensa - Ansa demonstroi.  Pientä patikointia, Ansa laavulla. 

Ei kommentteja: