23.8.2013

Meidän viikko: maanantai

Monessa blogissa on ollut tämmöinen katselmus arkeen, joten kokeilenpa dokumentoida yhden viikon meidän koirien ja vähän ihmistenkin elämästä. Aloitetaan maanantaista:

Minun eka työpäivä neljän viikon kesälomailun jälkeen ja kello oli soimassa kannustavasti kello 5:50. Koirat jäivät nukkumaan kun nousin ylös. Omien aamutoimien lomassa annoin koirille ruoat (kun ne viimein suostuivat raahautumaan yläkertaan asti) ja käytin Ruutin pikapissillä. Töihin läksin vartin yli seitsemän ja koirien isäntä (jäljempänä J) hoiti pidemmän ulkoilun, eli lähinnä pienen kierroksen lähitiellä, että tytöt tekivät asiat.

Tulin töistä kotiin vartin yli neljä ja nopean vaatteiden vaihdon jälkeen lähdimme nauttimaan aurinkoisesta ja lämpimästä kelistä. Ehdittiin kävellä metsän laitaan saakka, kun kaveri soitti ja kysyi lenkkiseuraa. Treffasimme kamut ja jatkoimme matkaa pitkin kuntoratoja ja hevosreittiä. Ruuti kipitti ison osan matkasta vapaana, whippetit hihnassa. Pari tuntia vierähti lenkillä. Kotona koirat söi luita ja Ruuti leikki leluillaan kun minä laitoin ruokaa itselle ja puuhailin muuta.

Kasin jälkeen harjoiteltiin vähän kontaktilaatikon kanssa 2on2offeja ja seisomista, joka on Ruutin tokokurssilta kotitehtävänä. Ansakin pääsi laatikolle. Tehtiin myös sivulletuloja, seuraamisen alkeita ja muuta yleistä sähellystä namien päältä. Koiruudet saivat iltaruoat ja Ruutin piti tehdä puolen minuutin paikkamakuu ennen kupille pääsyä - malttoi olla vaikka Ansa vieressä popsi jo omaa ruokaansa! Yhdeksän korvilla käytiin iltapissalla kiertämässä kortteli. Ruuti leikki vielä siilillä ja pallolla. Tytöt sai iltaluut ja sitten nukkumaan.

Ei kommentteja: