26.8.2013

Meidän viikko: sunnuntai


Ylös ja ulos korttelikierrokselle ja lehden hakuun kello yhdeksän maissa. Aamupalat ja lehden lukua. Puoli yhdentoista aikaan lähdettiin heittämään noin tunnin lenkki. Ansa sai jahdata oravan puuhun ja juosta hetken metsässä vapaana. Ruuti oli vapaana kuntoradalla ja metsässä kunnes osuimme keskelle jonkinlaista juoksutapahtumaa, joka tarkoitti hihnatuomiota Ruutille. Lenkin jälkeen kotiin syömään ja valmistautumaan. Koirat jäivät yksin luidensa kanssa ja minä lähdin puoli yhdeksi hallille kisatöihin. Ekaa kertaa ratamestarina - selvisin! Ja ai että kun olisi ollut huisin hauskaa olla kisaamassa. Toivottavasti päästään jossain vaiheessa syksyä taas starttaamaan Ansan kanssa.


Tulin kotiin vasta vähän ennen iltaseitsemää ja heti lähdettiin koirien kanssa ulos nauttimaan mahtavasta kelistä. Ruuti kävi uimassa. Minä ja Ansa nautittiin rannalla auringossa. Kävellä maleksittiin rantatietä pitkin, Ruuti kyllä "vähän" juoksikin. Tunteroinen vierähti nopeasti pihamaalla.

Kotona vielä hassuteltiin kun nuorimmaisella tuntui olevan energiaa. Ruutille seisomista, kontaktilootaa. Ansa peruutteli. Ruutille sivua ja vatitemppuilua. Ansalle muuta höpsöttelyä ja porukalla leikkimistä. Tytöt sai ruoat ja iltaluut. Kävivät vielä iltapissillä.

Semmoinen oli se viikko. Paljon ulkoilmaa ja paljon pientä treenailua. Runsaasti väsymystä ja iltavuoroja, joita (kumpaakaan) ei normaalisti ole näin paljon. Ehkäpä talvella täytyy kirjata ylös jonkin viikon tapahtumat niin pääsee vertailemaan omaa aktiivisuutta eri vuodenaikoina.Ei kommentteja: