5.6.2009

Mäntän näyttely 31.5.



Piipahdimme Ansan kanssa viime sunnuntaina näyttelemässä Mäntässä. Oli kesän ensimmäinen helle-päivä, mutta meidän kehämme sijaitsi jäähallissa, eikä paahteisella asvaltilla. Halli oli kuitenkin kaikkea muuta kuin jäinen, lämpöä riitti! Tuomarina whippeteillä oli Eeva Resko ja hän arvioi Ansaa seuraavasti:

Hyväntyyppinen narttu, kaunis pää ja ilme. Hyvä kaula. Suora tiivis etuosa. Hyvä runko. Hyvinkulmautunut takaa ja leveä reisi. Voisi liikkua hieman halukkaammin, pidemmällä askeleella. Etu- ja takaliikkeet hyvät. Hieman jyrkkä lantio liikkeessä häiritsee kokonaiskuvaa.

Tällä arvostelulla pokkasimme punaisen nauhan eli Ansa oli tuomarin silmään Erittäin Hyvä. Tuomarilla oli tiukka linja. 18 whippetistä vain neljä (2 urosta ja 2 narttua) sai ERIt ja useimmat urokset sekä kaksi narttua saivat H:n. Meidän kompastuskivemme oli jälleen liikkuminen, minä ilmeisesti juoksin liian hitaasti, pidin hihnaa liian kireällä ja Ansaa puolestaan kiinnostivat kehän lattialle hövelisti heitellyt namipalat. Harjoittelua kaipaa meidän yhteistyömme kehässä ja sitä on nyt yritettykin tehdä sillä huomenna suuntaamme Mustialaan, whippettien erikoisnäyttelyyn ja open show'hun.


Ei kommentteja: