2.5.2009

Hiekkakuopilla whippet-seurassa


Kävimme tänään nauttimassa auringosta ja lämmöstä hiekkakuopalla yhdessä Hilja ja Vimma-whippettien kanssa! Ansa on aiemmin tavannut Hiljan ja Vimman vain hihnassa, joten aluksi "isojen tyttöjen" touhut vähän jännittivät. Nopeasti tytöt kuitenkin tutustuivat ja lopulta Ansa juoksenteli innoissaan kavereiden seurassa.Ansa kipittää turvaan.Vimma nautiskelee.


Hilja ja Ansa rallaavat.


Kaunis Hilja.Ansan kaivuuhommat, hiekkaahan kuopilla riitti kaivettavaksi.


Kiitos Tanjalle, Vimmalle ja Hiljalle kovasti seurasta ja uuden paikan esittelystä!

3 kommenttia:

Anna Mikkonen kirjoitti...

Whippet-vilskettä hiekkakuopalla, ihanaa. Meidän pojat pääsee niin harvoin minnekään aitaamattomalle alueelle kirmaamaan, harmillista kyllä. Sitten kun ei aidat ahdista niin Topikin innostuu juoksemaan hullunmallisesti. Muulloin Ryppy parka joutuu riekkumaan ihan omin päin kun ei herra Hopo oikein lämpene enää pentumaiseen vouhotukseen.

Jaana kirjoitti...

Lienenkö aiemmin kommentoinutkaan, mutta täällä on aina niin kiva käydä katsomassa koiriesi touhuja. Ovat vielä niin filmaattisiakin. :)

Elina kirjoitti...

Anna: Meillä onneksi on noita hyviä juoksutusmaastoja lähellä kun asutaan tällä kaupungin laidalla, tosin nämä hiekkakuopat oli pidemmän matkan päässä. Koirapuistossa ei varmaan osattaisi edes käyttäytyä...

Jaana: Mukava kuulla että meidän touhut ja kuvat ilahduttavat! :)