10.1.2015

Yksi rata muistiin


Tässä joulukuisen Katja Ojansivun koulutuksen rata ja ohjauskuviot, joita käytin:
- 2-aidalle sivuttaisirtoaminen, eli ohjaaja käy merkkaamassa etukäteen kakkosen ja ohjaa sen kolmosaidan luota - toimi hyvin meillä.
- 4-aidalle saksalainen, jossa minulla meinasi olla ehtimisongelma, jäin vähän liian pitkäksi aikaa kolmoselle odottelemaan.
- 7-aidan takana vastaanottamassa, 8-putken jälkeen koiran linjaa kohden takaakierokeilausohjaus/askel ja siitä päällejuoksulla ja vauhdilla ohjaamaan taas linja 11:lle.
- 11 ja 12 väliin tein persjätön, kun ehdin olemaan siinä ajoissa ja Ruuti ei imaissut putkeen, mikä saattoi olla monilla koirilla ongelmana.
- 12 ja 13 väliin poispäinkäännös ja leijeröin itse 12 kun Ruuti lähti puomille.
- Puomille kokeiltiin sitä, että leijeröin myös 7/30-hypyn ja olin 15-putken suulla ottamassa vastaan puomilta.
- 17:lle takaaleikkaus, 18:lle ennakoiva valssi tai persjättö.
- 20:lle ennakoiva valssi ja lähetys pimeään putkeen.
- 22:lle pakkovalssi, joka hitsin vaikea minulle -> pakkovalssit treenilistalle.
- Kepeiltä mahdollisuuksien mukaan ohjaajan tarkoitus edistää, jotta ehtii ohjaamaan 25-muurin takaakierron ja taas etenemään siitä vauhdilla.
- 27:lle takaakierto-ohjaus, josta vauhdilla etenemään putken 28 kautta putkelle 29. Tämä todella hankala, jos jäi yhtään varmistelemaan 27:n ohjausta/suoritusta. Ja koira tulee ulos 28-putkesta aika sokkona, jos ohjaaja ei vielä ehtinyt sinne. Tehtiin pari kertaa niin, että etupalkka 29-putken suulla.

Kiva rata, jossa tosiaan sai juosta!


Ei kommentteja: