30.9.2012

Kolmosiin


Aika rientää niin nopsaan, että tämmöiset hienot saavutuksetkin meinaavat jäädä tänne kirjaamatta. Elikkäs 8.9. kisasimme Laukaassa ihan muikein tuloksin. Tuomari oli tehnyt kivan radan, jolla liitelimme voittoon tuloksella -5,89, LUVA, SERTI ja siirto 3.luokkaan! Minä olin kaameassa flunssassa ja radalle mahtui useampi täpärä paikka. Mutta niistä selvittiin ja päästiin maaliin saakka. Kannatti lähteä kipeänä juoksentelemaan, vaikka aluksi tuntuikin hiukan huonolta ajatukselta..!

Seuraavana päivänä kävimme kipittämässä ekan kisan kolmosluokassa. Rata oli aika suoraviivainen, mutta kieltoja napsahteli, kun Ansa kaarsi keppien ekasta välistä moikkamaan vieressä seissyttä tuomaria ja minun kuntoni ei riittänyt juoksemaan tarpeeksi kovaa, jolloin Ansa stoppasi esteen eteen odottelemaan. Lopulta suorituksemme hylättiin. Katsotaas milloin starttaamme seuraavan kerran kisa-areenoilla. Ainakin kotikisoissa tulemme syksyn aikana käymään.Syksy on jatkunut sienestyksen ja metsälenkkien parissa. Ansa on villiintynyt maahikkaiden etsinnästä. Maahikkaat ovat siis sellaisia maassa, mäntyjen juurakoissa kasvavia sieniä, joista on tullut Ansan suosikkiherkkua. Kun minä etsin suppilovahveroita, Ansa nuuskuttaa maahikkaita ja molemmat olemme kovin tyytyväisiä löytämäämme saaliiseen. Tosin minä maltan kuskata suppikset kotiin saakka, kun Ansa nautiskelee löytönsä tuoreena heti paikanpäällä.

Agi-treenien jakso vaihtui syyskuun alussa ja nyt meitä luotsaavat aivan uudet (minulle ennestään tuntemattomat, mutta muuten kyllä hyvin kokeneet) kouluttajat. Mukavia onnistumisia ja uusia vinkkejä on jo uudessa porukassa saatu. Tälle syksylle ohjelmassa on myös yksi ohjaustekniikkakurssi ja W.A.W. 2012. Toivon mukaan Ansa pääsee myös jahtaamaan viehettä lähiviikkoina, maastojuoksutreenit kun ovat tänä kesänä menneet meiltä aivan ohi. Ansa on kyllä pitänyt huolta viettinsä harjoittamisesta jahtaamalla monenmoisia metsäneläimiä lenkkipolkujen varrella..!
Ei kommentteja: