2.9.2012

Kisailut

Ja kerrataanpa sitten vielä meidän kisakuulumiset.Kesällä pidimme kisataukoa ja myös vähän treenitaukoa. Treeneissä tehtiin paljon hauskoja ja vauhdikkaita juttuja ja käytiin hallilla myös ihan vaan riehumassa. Heinäkuussa harjoittelimme ulkoilmassa kisaamista osallistumalla Laukaan möllikisoihin. Ennen ensimmäistä rataa sain lietsottua Ansan kunnon räyhä-haukku-riehu-tuulelle ja varsinainen suoritus olikin todella vauhdikas! Toisella kerralla alkuvirittelyt jäivät vähän vajaiksi ja sen seurauksena suorituskin oli hiukan vaisumpi. Hyviä kokemuksia kuitenkin molemmat radat. Tämän postin agi-kuvat ovat juurikin tuolta Laukaasta ja ne on ottanut Tanja Koskela. Kiitos Tanja!
Tampereella kisattiin whippetien agilitymestaruudesta pari viikkoa takaperin. Haimme molemmilta radoilta hylsyt, kun Ansalla ja minulla oli vähän eri ajatus radan kulusta. Ansa oli kyllä touhuissaan, mutta veteli kaarteet pitkiksi, eli omia spurttejaan pitkin kenttää. Noh, tulipahan taasen kokemusta vieraalla paikalla ja ulkokentällä kisaamisesta. Mukava oli myös nähdä pitkästä aikaa muita whippetejä radalla.

Tänä viikonloppuna oli vuorossa kotikisat.  Lauantaina 1.9. kävimme vetäisemässä yhden agi-radan ja tänään sunnuntaina kaksi. Eilisellä radalla Ansalla oli vauhtia ja intoa ja minä olin hyvin kartalla. Teimmekin hienon nollatuloksen ajalla -4,12. Valitettavasti kolme koirakkoa oli meitä nopeampia ja osallistujamäärän vuoksi luvia jaettiin vain noille kolmelle parhaalle. Harmillinen juttu, mutta tosi hyvä fiilis jäi meidän suorituksesta kuitenkin!

Tänään käytiin sitten napsimassa kaksi hylkyä. Miten se viimeinen nolla voikaan olla niin tiukassa! Ensimmäisen radan sössin minä heti alussa, kun en tohkeissani malttanut odottaa tuomarin lähtölupaa vaan kaarsin radalle heti kun ehdin. En voi kun hämmästellä omaa tyhmyyttäni, etenkin kun näin tilanteen jälkikäteen videolta. Tuomari jutteli radan päädyssä tuomarinsihteerin kanssa ja minä vaan pyyhällän radalle... Noh, lohdutukseksi saman radan lopussa tuli puomilla kontaktivirhe ja putkella kielto, joten nolla se ei jokatapauksessa olisi ollut. Toisella radalla teimme hyvää suoritusta yli puolen välin, kunnes Ansa livahti puomille putken sijaan. Molemmilla radoilla Ansalla oli taas hyvä asenne, mihin sietää olla todella tyytyväinen!


Ensi lauantaina kisailemme tuolla samaisessa Laukaan Vihtavuoren jääkiekkokaukalossa, josta nämäkin kuvat ovat. Toivotaan, että siellä tärppäisi!

Ei kommentteja: