4.8.2008

Ansa treffailee

Ansalla oli lauantaina jännittävä päivä. Oona lähti mökkeilemään isäntänsä kanssa ja Ansa pääsi puolestaan tutustumaan uusiin ystäviin. Oonan agilitykaveri Rempo-borderterrieristä tuli keväällä isä ja yhden lapsistaan - pikkuisen Ralli-tytön - Rempo sai sitten kotiin vietäväksi! Ralli-pennun tapaaminen olikin mukavin ralli-aiheinen kohtaaminen tänä viikonloppuna. Nimittäin kaupunkimme kansoittivat jokavuotiseen tapaan ralli-autot sekä -turistit ja tällä kirjoittajalla hermot olivat sen vuoksi hieman kireällä... No, Ansa sai viikonlopun aikana ainakin ihmetellä taivaalla sukkuloivia helikoptereita, päriseviä autoja ja äänekkästä rallikansaa. Mutta takaisin aiheeseen.Rempo-isä ja 10-viikkoinen Ralli!Rempo tarkkaili lasten touhuja sivusta.Ensin tutustuttiin varovasti. Ralli oli ensihetkistä lähtien oikein tomera ja topakka tapaus. Ansaa puolestaan aluksi vähän jännitti, kun Oona ei ollut tukena ja turvana, mutta nopeasti tytöt löysivät yhteisen sävelen. Ralli näytti aivan lelukoiralta, todella suloinen pakkaus!

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita ei jäänyt tästä tapaamisesta puuttumaan! Kaverukset olivat oiva leikkipari. Ansa isompana ja nopeampana osasi ottaa hyvin huomioon kokoeron. Ralli puolestaan oli reipas ja rohkea kaveri, se lähestyi Ansaa rivakoin ottein ja välillä hurjasti muristen. Ansa olikin aika usein kedossa Rallin alla.
Pennut telmivät reilut pari tuntia ja olivatkin jo aika väsyneitä. Mutta poislähtiessämme törmäsimmekin vielä samaan puistoon eksyneeseen Sofiin! Sofi poseerasi hienosti kameralle.Harmillisesti Ansa ei enää oikein jaksanut enää leikkiä Sofin kanssa, mutta siskokset kellivät kuitenkin hetken vierekkäin. Toivottavasti pääsemme leikkimään Sofin sekä Rallin kanssa pian uudestaan, oli niin mukava päivä!

Loppuun vielä muutama kuva Ansan touhuista.

1 kommentti:

johanna kirjoitti...

Onpas teillä ollut hirmuhauska päivä! Ansan leikkikaverit ovat mainion näköisiä ja Ansa itse tietysti aivan ihana. Toopelta tosin näyttää aika monissa kuvissa ;)