17.5.2013

Hurja muodonmuutos


Ruuti sai huhtikuun lopussa uuden ilmeen. Aika näpsäkän näköinen neiti solakka silakka sieltä tukan alta kuoriutui! Tykkään kovasti Ruten rakenteesta. Näiden kuvien ottamisesta on melkein kuukauden verran aikaa, joten onhan Ruuti näistä otoksista taas vähän kasvanut. 





Vappupäivää vietimme Keski-Suomen Vinttikoirakerhon kesäkauden avajaisissa, eli epävirallisessa näyttelyssä. Ruuti esiintyi pentusarjassa ainoana ei-vinttikoinana. Kehässä esiintymistä hiukan häiritsi maassa lentävät kuivat lehdet ja kävyt ja välillä piti kehässä hiukkasen haukahtaakin. Nätisti osasimme kuitenkin esiintyä ja herttainen tuomari sijoittikin Ruutin yli kymmenen pennun joukosta kolmanneksi. Arvostelussa kehuttiin mm. silkkistä turkkia ja todettiin, että Ruuti on vilkas!

Ansa puolestaan esiintyi whippet-narttujen sarjassa ja esiintyikin ihan mallikkaasti sijoittuen luokan toiseksi! Ansa liikkui kehässä vähän normaalia innokkaammin ja sai kutsun parhaat liikkeet -kisaan. Sielläkin me juoksenneltiin "loppukahinoihin" saakka. Oikein kiva oli vappupäivä, hyvät ruoat ja mukavaa seuraa!

Tämän kuvan on tuolla kyseisessä tapahtumassa ottanut Outi Rusanen:




Ei kommentteja: