3.12.2008

Jyväskylä KV 23.11.Kävimme reilu viikko sitten pyörähtämässä kehässä Jyväskylän näyttelyssä. Tuomarina oli Ursula Langer Saksasta ja meidän luokkamme 7-9 kk pennut. Sijoitus 2/3 ja arvostelu:

7 months in good format. Nice body, fawn & white. A nice head, dark eyes, complete scissorbite. Neck could be a little bit longer. Briquet okay for her age. Good angulations front & behind. Moves well. I´d prefer a little bit more drive.

Ansa käyttäytyi taas hienosti, tosin esittämisessä on minulla harjoituksen varaa... Arvosteluun olen kuitenkin oikein tyytyväinen ja kiva päivä meillä oli! Ansa oli näyttelypaikalla innoissaan lähes kaikkien koirien perään, touhotti menemään minkä ehti ja kotiin tultuamme oli lopen väsynyt. Tapasimme näyttelyssä myös Ansan Cocu-isän (Pipsqueak Kapteeni Koukku)! Isässä ja tyttäressä oli samaa näköä, toivottavasti Ansa perii myös Cocun rauhallisen luonteen!
P.S. Blogi on kärsinyt hiljaisuudesta, mutta josko tässä pikkuhiljaa aktivoiduttaisiin tälläkin rintamalla. Kiirettä on pitänyt syksyn ajan, eikä koneella istumiseen iltaisin ole ollut paljon aikaa. Sain hetki sitten uuden kameran ja nyt toiveissa olisi hyviä kuvauskelejä!

Ei kommentteja: