8.12.2008

Leikit

(Klikkaa suuremmaksi!)

Tällaiselta näyttää meidän ulkoilut. Kun päästään jonnekin aukealle, missä ei voi muuta kuin juosta, riekkuminen alkaa. Ansa hyökkii Oonan kimppuun, roikkuu hampaillaan Oonan takissa ja hölkkää vierellä kun Oona juoksee täysiä. Välillä riehumista säestää Ansan murina ja pörinä. Oona yrittää kipittää minkä tappijaloistaan pääsee, karistaa Ansaa kannoiltaa tai ainakin vähän näykkäistä että toinen kaikkoaisi kauemmaksi, mutta aina se toinen on nopeampi ja niin sitkeä... Metsässä lenkkeily on sitten rauhallisempaa. Siellä on paljon muutakin tekemistä kuin siskon häiriköiminen. Onneksi, sillä Ansan leikkiminen on käynyt hieman tuhoisaksi Oonan takille...

Oonan onneksi Ansa on päässyt leikkimään myös muiden koirien kanssa. Viikko sitten Ansa kävi leikkimässä 3 kuukautta vanhan staffin pennun Hadeksen kanssa. Vaikka kaveruksilla oli melkoinen kokoero, pikku-Hades kävi piikkihampaat ojossa ja häntä pysyssä painimaan Ansan kanssa. Ansa sai siis kaltaistaan aivotonta riehuseuraa! Edellisellä viikolla kävimme tapaamassa Liinua, joka on 4 kuukautinen suomenlapinkoiran pentu ja pari viikkoa aiemmin tapasimme Ansan siskopuolen Sofi-whippetin sekä Sofin uuden pikkusiskon, suloisen Lilah-galgon! Täytyy järjestää Ansalle leikkitreffejä myös tälle ja tuleville viikoille, sen verran mukavaa Ansalla on koirakavereiden kanssa taas ollut.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Blogiasi on kiva lukea - juttu on jouheaa ja kuvat hienoja :).
Meillä on pokkarikamera ja huomattu on, että sillä ei kyllä kelpo jälkeä synny wauhdikkaiden wipeltäjien kuvaamisessa. Kuvassa on joko maisema tai vauhtiraidat tai säälittävän pieni koira horisontissa. Tyydytty on siis toistaiseksi jäykkiin poseerauskuviin. Kalliiksi tulee koiranpito, kun huomaa tarvitsevansa kaikenlaisia vimpaimia ja vehkeitä koiratarvikkeiden lisäksi. Joo, ja se autokin olisi kiva...

Terkuin Anna ja Ansan velipoika
Ryppy

P.S. Samanlaista riekkumista se meidänkin Ryppy harrastaa. Mitä enemmän villiä meinikiä niin sitä parempi - Rypyn mielestä.

Elina kirjoitti...

Kiitos kehuista ja terveisistä! :) Kuvia saa tosiaan ottaa kymmeniä ja satoja ennenkuin saa muutaman oikein onnistuneen otoksen. Mutta jos aikoo blogia pitää, täytyy tällaisen harrastelija-räpsijän tyytyä esittelemään näitä keskinkertaisia otoksiaan..!

Ansa ja me muut lähetämme kovasti terveisiä ja iloista joulunodotusta Ryppy-veljelle ja perheelle! ;)