7.11.2008

Takkikauden aloitus




Viime päivinä ilmat ovat kylmenneet sen verran, että koirille on pitänyt alkaa vetää takkia niskaan. Ansalla on ollut yhdestä vanhasta takista muokkaamani sademantteli käytössä jo aiemmin, mutta Ansan kasvettua kovasti peppu jäi siinä takissa aivan paljaaksi. Piti siis kaivaa ompelukone esille ja yrittää kaavoittaa ensimmäinen whippet-takki. Netistä neuvoa kyselemällä ja kuvia katselemalla sain muokattua ensimmäisen kaavan ja tehtyä tämän punaisen fleece-takin. Päälliskangas on siis paksua fleeceä ja vuorina college-kangas. Takki ei istu Ansalle vielä ihan täydellisesti, on vähän pitkä ja pyörii kovemmassa vauhdissa päällä. Lohduttelin kuitenkin itseäni, että siinä on kasvunvaraa. Ja seuraavaan takkiin on sitten paranneltu kaava! Takki on samaa sarjaa vuosi sitten Oonalle tekemäni treenitakin kanssa. Taikaviitta sai kaverikseen Punahilkan.

Tyttöjen kokoero ei muuten ole todellisuudessa noin suuri, tai ainakaan en usko että Ansa olisi yhtäkkiä venähtänyt noin hurjasti. Jos kuva vastaisi todellisuutta Ansan säkä taitaisi olla jo lähempänä 55cm, mikä ei kyllä ole mahdollista!

1 kommentti:

johanna kirjoitti...

Jäin ihmeissäni katsomaan Ansan ja Oonan kokoeroa. Oona näyttää niin pieneltä taikaviittoineen. Mutta hienot takit molemmilla!