17.10.2008

Oonan syyskuulumisetOona on elänyt hiukan hiljaiseloa ja viettänyt sairaslomaa viimeaikoina. Ansalla oli parisen viikkoa sitten silmätulehdus ja kun se oli saatu kuntoon, alkoivat Oonan silmät punottaa. Lääkäri löysikin tulehduksen sijaan vasemmasta silmästä haavan. Haava oli noin 1,5mm kokoinen ja sijaitsee aikalailla keskellä silmää. Luulemme, että haava on tullut tyttöjen leikeissä. Ansalla kun on tapana näykkiä Oonaa päänseudulta.

Haavaa yritettiin ensin parannella silmätipoilla, mutta loppujen lopuksi tämän viikon maanantaina Oona päätyi lääkärin leikkuupöydälle, silmässä oleva kuollut solukko raaputettiin nukutuksessa pois. Oona eli pari ensimmäistä päivää kauluri kaulassa. Ensin aivan onnettomana: kaulurin kanssa ei voinut liikkua, nukkua, saatika toimittaa asioitaan. Onneksi päivässä Oona tottui kauluriin ja nyt sitä ei ole tarvittu enää lainkaan, sillä silmä ei kutise eikä häiritse Oonaa.

Treenaamiset ovat jääneet vähille viime viikkojen aikana, agilityyn emme ole päässeet silmävaivojen vuoksi. Lenkkeilyä on onneksi voitu jatkaa normaalisti, koska Oona on vammastaan huolimatta ollut pirteä ja innokas menijä. Jouksuja on odotettu jo kuukauden verran, mutta niistä ei näy merkkiäkään. Toivonmukaan pääsemmekin vielä agility treeneihin ennen juoksutaukoa. Jännitän myös sitä pääsemmekö treeniryhmään talvikaudella, asian pitäisi ratketa tällä viikolla...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi Oonaa! Onneksi parantui simmu! Katselin noita aikaisempia kuvia ja ehkä paras ikinä tuo Ansan korva show :D!! hahaha! Millonkas nähdään lenkkeilyn merkeissä?

Elina kirjoitti...

Tänään Oona kävi vielä lääkärillä lopputarkastuksessa ja silmä on nyt ihan kunnossa - jee! Laitanpa sulle het postia treffeistä ;)