12.10.2008

Whippet-tapahtuma 11.10


Ansan ensimmäinen näyttelykoitos oli eilen Whippet-tapahtumassa Lempäälässä. Ansa esiintyi mielestäni hyvin ja saikin mukavan arvostelun tuomarilta eli ruotsalaiselta Annette Stonelta (Kennel Khalibadh):

Well matured bitch for the age. Very pretty head with beutiful eyes. Nice shoulder, but a bit straight in upper arm. Nice hind quarters. A bit wide in front coming and a bit high behind from the side.

Ikäisekseen hyvin kehittynyt narttu. Oikein sievä pää ja kauniit silmät. Hyvä olka, mutta etukulmaukset hieman suorat. Hyvät takakulmaukset. Hiukan leveät etuliikkeet ja hieman takakorkea sivuliikkeissä.
Ansan luokassa kilpaili neljä narttupentua, joista yksi oli kuvassa oikealla oleva Ansan sisko Siiri (Pipsqueak Onnenkoru). Siiri voittikin koko luokan ja oli lopulta VSP-pentu! Ansa sijoittui kolmanneksi.Päivä Lempäälässä oli mukava ja Ansa reissun jälkeen aivan poikki. Paljon jännää katseltavaa ja hauskoja kavereita päivän aikana kohdattiin!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivaa, et joku on kuvanut tapahtumassa:) Olisko noita pentuluokan kuvia enemmänkin? Kuvia kaipailee mustan pennut esittäjä:)? Saako noita kuvia käyttää omilla sivuilla?

Elina kirjoitti...

Hei!

Aika vähäiseksi jäi tuo kuvasaldo, kun valaistus oli vähän haastava kameralle. Katselin meidän kuvat läpi ja tuo taitaa olla toinen kahdesta onnistuneesta otoksesta jossa te esiinnytte. Puhun nyt vaan kuvan laadusta, sisällön hyvyydestä en mene takuuteen..! Voit toki käyttää tuota kuvaa ja jos haluat, niin voin laittaa sähköpostilla tulemaan sen toisenkin kuvan. Jos vaan saan osoitteesi! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos,että saan käyttää kuvaa:) Toisen kuvan voi laittaa os. nyanssin@gmail.com