7.6.2008

Pihaeläimet
Meillä on ollut viime päivinä täällä kaksi pihakoiraa. Ollaan retkeilty lähimetsissä, opeteltu hihnassa kävelemistä kadulla, tutustuttu mökkimaisemiin ja kökitty omalla pihalla. Tosin tuon meidän pikkupihan lämpötila nousi välillä kestämättömiin lukemiin kun aurinko porottaa siihen koko päivän kuumimman ajan. Ruohonleikkuri ei ole vielä löytänyt tietänsä varaston peränurkasta tosi toimiin, joten koiruudet saivat kelliä pitkien heinien seassa. Ne olivat erityisesti Ansan suosikkeja, kun niitä voi vähän maistella ja niiden lomasta on hyvä tehdä yllätyshyökkäyksiä mielikuvitus saaliiden niskaan..!


Tytöt ovat käyttäneet toisiaan vuoronperään tyynyinä. Ansa pyrkii aina nukkumaan Oonan läheisyyteen, kiipeilee päälle ja nojailee. Oonaa alkaa liika läheisyys aina jossain vaiheessa ahdistamaan, jolloin se etsii uuden nukkumapaikan. Hetken päästä Ansakin yleensä löytää tiensä sinne...

2 kommenttia:

johanna kirjoitti...

Ovat kyllä mainion näköisiä pihaeläimiä! Ansa näyttää jo kasvaneen hurjasti, ainakin kuvissa.

Elina kirjoitti...

Niin, mustakin tuntuu niinkuin se olisi kasvanut. Toisaalta silmä tottuu niin nopeasti tuollaiseen pikku-kirppuun, että Oonakin näyttää omaan silmään jo ihan jättiläiseltä! ;)