3.6.2008

Ansa!Haimme eilen kotiin uuden perheenjäsenemme - Ansa-whippetin! Uudessa ympäristössä on Ansalla ollut paljon jännää ihmeteltävää ja touhuttavaa, mutta onneksi välillä on otettu pitkiä päiväuniakin. Oona suhtautuu Ansaan suurimman osan ajasta aika väliinpitämättömästi. Ansa puolestaan seuraisi Oonaa jokapaikkaan, liehittelee minkä ehtii ja käyttää Oonaa nukkuessaan tyynynä.

Eilen illalla Ansa yllätti jäämällä nukkumaan tyytyväisenä yksin olohuoneeseen vaikka sen oma pieni peti oli siirretty makuuhuoneen puolelle. Puoli viiden aikaan aamulla Ansa jo heräili leikkimään ja minä siirryin valvomaan leikkejä olohuoneen sohvalle. Pian molemmat koirat asettuivat nukkumaan jalkoihini ja pari tuntia myöhemmin herättivät minut pusuillaan!

Tänään olemme käyneet kahteen otteeseen kävelyllä lähimetsässä, jossa oli paljon jänniä tuoksuja ja ääniä. Meidän kotiterassilla Ansa on nyppinyt mehitähtiä kukkapenkistä, vaaninut pitkässä ruohikossa ja pudonnut kukkaruukkuun (video alla). Sisällä se on leikkinyt ahkerasti naruleluilla, tyhjillä vessapaperirullilla ja kumipallolla. Nyt tytöt nukkua tuhisevat vierekkäin sohvanreunalla.P.S. Ja tosiaan siis jatkossa kirjoittelen tänne Oonan touhujen lisäksi myös Ansan edesottamuksista sekä tietenkin esittelen Ansan elämää kuvin.


4 kommenttia:

johanna kirjoitti...

Ihania!!! :)

Liisa kirjoitti...

Voi mikä yllätys! :D Ansa on aikamoinen whippetinalku, energiaa ainakin näyttäisi riittävän.
Pakko udella, että miten päädyitte wipuun?

Elina kirjoitti...

Liisa: Whippet on ollut minulla mielessä jo pidemmän aikaa, mutta mies ei ollut niin innostunut siitä, joten mietittiin myös toisen staffin ottamista. Lopulta alkoi kuitenkin tuntua siltä, että meidän Oonalle parempi kaveri olisi whipu. Löytyi hyvä kasvattaja ja pentu, joten minä sain haaveeni toteutettua! Ja voin kertoa, että sinun blogisi seuraamisella on ollut myös hiukan vaikutusta pentukuumeen kasvamiseen tänä keväänä..! ;)

Pupuna kirjoitti...

Oi aivan ihana, suloinen ja valloittava pentu! Ja mikä parasta, nuo kaverukset nukkuvat yhdessä :) Meillä Vili tahtoo nukkua rauhassa ja tosi harvoin päästää Nanun viekkuun uinumaan. Isot onnittelut uudesta perheen jäsenestä!