22.8.2015

Loma tuli, loma meni

Siltä se tuntuu, vaikka olihan sitä lomaa se neljä viikkoa. Ihanaa rentoutumista, ei juuri mitään suunnitelmia ja ohjelmaa, vaan ihan sai oman mielensä mukaan valua paikasta ja asiasta toiseen, jos huvitti. Lenkkeilyä, vähän treenaamista, mökkeilyä, loikomista, mustikoiden poimimista, lukemista, ulkona oloa - näihin puuhiin koirat ottivat osaa mielellään. Tässä kuvapläjäys loman varrelta.

Tuttujen lenkkipolkujen varsilla


Lukuhetki parvekkeella. Aurinkotuolin herruudesta piti taistella Ansan kanssa. 
Tässä Ansa voittajana ja Ruuti lukuapulaisena.  Ruuti on myös pätevöitynyt tietokoneavustaja. Kapeallakin tuolilla on aina tilaa avustajalle!
Mökkiveneilyä 
Yhdellä veneilijällä/kalastusavustajalla piti lopulta olla tuplavarmistusvarusteet. Avustaja meinasi jokaisella virvelin heitolla lentää järveen, joten omien valjaiden lisäksi piti ottaa käyttöön kaverilta lainattu panta ja avustajan pitelijälle tiukat otteet. Pitelijän mielestä kalastusavustajan venekäyttäytymisessä olisi vielä vähän harjoittelun varaa...Erämaan kuningatar! Ansa on puolestaan on jo vuosia sitten pätevöitynyt erinomaiseksi mustikkakoiraksi mökin korpeen suuntautuvilla marjaretkillä. Näissä maastoissa liikkuu hirviä ja karhuja, sekä ajoittain pieni huomioliiviin pukeutunut whippet. Ansa ottaa ilon irti pitkistä mustikkareissuista, tekee omia retkiään, popsii tietenkin marjoja, kieriskelee kallioilla ja ottaa aurinkoa.

Laiskat loma-aamut ja laiskat loma-aamukoirat

Loman jälkeen innokkaat harjoittelijat ovat päässeet jo yhdeksi päiväksi töihinkin!


Ei kommentteja: