30.9.2011

Kakkosiin




Kirjoitellaanpas pienen tauon jälkeen lisää syksyn agility- ja muita kuulumisia.


Pieksämäen kisat 11.9.

Suuntasimme hyvien kotikisakokemusten jälkeen jännittävissä tunnelmissa Pieksämäelle agi-liitämään. Olin ilmoittanut meidät kahdelle agility-radalle, joita tuomaroi Sami Topra. Pieksämäen palveluskoirayhdistyksellä on halli, jossa kisat järjestettiin ja yleisö, sekä muut koirat turvallisen aidan takana, joten ei ollut vaaraa, että Ansa pääsisi seikkailemaan radan ulkopuolelle. Toisaalta paikka oli myös sellainen, että omaa vuoroa odottamaan oli pakko mennä aidoista rakennettuun käytävään. Siellä muiden koirien pyöriessä vieressä oli aikamoisen hankala yrittää leikittää Ansaa ennen radalle menoa.



Kisojen radat eivät olleet ihan sieltä kaikista helpommasta päästä, mutta ihan mukavia ja soljuvia ratoja. Ensimmäinen rata meni meiltä ihan hyvin. Kepit olivat tuskallisen hitaat ja A:n alastulolle Ansa jäi kökkimään vähän liian pitkäksi aikaa. Kun lähdin suorituksemme jälkeen kävelemään Ansan kanssa jäähdyttelylenkille, tuumin mielessäni että sen oli kuitenkin ihan pakko olla nollarata ja ihanneajassa. Kun tulimme kävelyltä, järjestäjät laittoivat juuri tuloksia esille. Siellä me oltiin listan ykkösinä NOLLA-tuloksella! Teimmekin ainoan nollan tuolla maksien radalla, sillä kaikki muut koirakot ottivat vähintään 5 virhepistettä. Aika ei ollut mikään päätähuimaava: -0,36, mutta nolla se oli kuitenkin! Ja tämähän tarkoitti sitä, että saimme SERTin ja nousimme 2-luokkaan!

Fiilis oli tämän myötä huipussaan! Palkinnoiksi saimme hienon pokaalin ja SERTi-ruusukkeen ja lämpimäksi kotiinviemiseksi ruislimpun. Toiselle radalle emme enää jääneet, sillä se olisi pitänyt kisata jo 2-luokassa ja odottelua kisan alkuun olisi ollut monta tuntia. Saas nähdä milloin uskaltaudumme kisaamaan kakkosissa. Mietinnässä on Jyväskylän kisat 15.10. mutta varmaan viimeistään marraskuun kotikisoissa suuntaamme taas radalle.



1-luokassa starttasimme siis kaikenkaikkiaan 10 kertaa. Tuloksina nuo kolme nousunollaa, kaksi yliaikanollaa, yksi 5 virhepisteen tulos (5,79) ja neljä hylkyä. Noilla viidellä nolla- ja yliaikanollatuloksella sijoituimme joka kerta kolmen parhaan joukkoon




Nämä kuvat on ottanut Mikko Marttinen Jyväskylän kisoissa 20.8. eli sillä meidän ekalla nollaradalla.


Ei kommentteja: