14.7.2011

Serkkuset hoidossaAnsa sai serkkutytöt vieraaksensa pariksi päiväksi. Kyseessä ovat siis siskoni koirat. Nessi-cavalier on täällä blogissa aiemminkin esiintynyt. Lyyti-collie puolestaan on uusi tulokas. Lyyti kotiutui siskolleni kyllä jo keväällä ja on ehtinyt leikkiä Ansan kanssa kymmeniä kertoja. Aiemmin ei vaan ole kamera ollut hollilla kun on Lyytiä tavattu!
Nessi rrrrrakastaa uimista!Lyyti on nyt 5 kuukauden ikäinen ja aikamoinen veijari! Innokas touhuaja ja tarvittaessa hyvin kuuliainen oppilas. Ansa ja Lyyti painivat ahkerasti. Tyttöjen leikit käyvät aika hyvin yksiin ja tässä vaiheessa ovat kooltaakin hyvin samassa sarjassa.

Kävimme mökillä, jossa tytöt saivat kirmata vapaana ja läträtä järvessäkin. Meillä kotona Lyyti testasi jokaisen Ansan lelun kun taas Nessi keskittyi enemmän kuorsaamiseen sohvan nurkassa. Parvekkeella auringon paahteessa oli hyvä koko jengin ottaa päivänokoset.


Pikku-sollielle tuli välillä vastustamaton halu huudella parvekkeella kimeällä äänellä...

Niin ja kirjoitetaanpa vielä Ansan jalkakuulumisia. Ansa ontui pari-kolme päivää takajalkaansa ja kintereeseen nousi patti. Lepuutimme jalkaa viikon verran ja lääkärikin katsoi sitä. Lääkärin mukaan Ansa ei aristanut jalkaansa, eikä siinä ole tulehdusta, mutta hän suositteli ottamaan rauhallisemmin vielä toisen viikon ajan ja lisäämään sen jälkeen rasitusta vähitellen. Ilmeisesti kintereeseen kiinnittyvät ligamentit olivat venähtäneet. Nyt on tuo toinenkin lepoviikko kulunut ja Ansa on päässyt jo mukaan vähän pidemmälle lenkille sekä juoksemaan vapaana. Kintereessä on vielä pieni patti, mutta Ansa ei millään lailla oireile jalkaansa. Seuraamme nyt miten jalka reagoi rasitukseen ja pidämme peukkuja, että vaiva olisi ohi.

Ei kommentteja: