25.9.2010

Lenkkeilyä ja syyskuulumisia



Blogin päivittäminen (niin kuin moni muukin asia) on jäänyt vallan välistä syyskiireiden alettua, eikä sitä kameraakaan tule järin usein ulkoilutettua. Lenkkeilyä on kuitenkin ohjelmaan kuulunut runsaasti. On haahuiltu pitkin metsiä sieniä etsimässä harvase ilta ja viikoittain Ansa on pääsyt tapaamaan myös rakkaita ystäviään leikkitreffien merkeissä. Hiljan ja Hymyn kanssa on tavatttu lukemattomia kertoja tämän vuoden aikana ja Ansa todella viihtyy näiden tyttöjen seurassa. Pari viikkoa takaperin myös Hiljan poika ja Hymyn veli Vode oli mukana hiekkakuopalla, eli koossa oli kunnon lehmäjengi!




* * * * *

Ja yhtenä iltana Ansa-täti pääsi juoksemaan sukulaistensa Sofin ja Aavan, sekä porukkaa ahkerasti kirittäneen Lilah-galgon kanssa auringon kultaamalla pellolla!









Viime viikonlopun vietimme Tampereen seudulla agiliitäen whippet-seurassa. Aktiiviset whippet-harrastajat olivat nimittäin järjestäneet whippeteille agilityn koulutusviikonlopun, johon kuului yhteensä 4 tuntia treenejä hienossa agi-hallissa Lempäälässä. Viikonloppu oli todella hauska ja antoisa kokemus, oli mahtava nähdä radalla niin monta whippetiä ja kuulla ihmisten ongelmista ja kokemuksista! Saimme hyviä vinkkejä jatkoa varten niin muilta treenaajilta kuin viikonlopun kouluttajilta. Nyt täytyy vaan yrittää siirtää nämä neuvot siihen omaan harjoitteluun. Kuvia Ansasta agiliitämässä löytyy täältä - klik. Hienot kuvat on ottanut Noora Suurnäkki.

Meidän syysillat ja viikonloput kuluvatkin seuraavan kuukauden ajan tiiviisti remonttipuuhissa, sillä löysimme vihdoin ja viimein uuden kodin! Ansalla on edessään toipilasaika, sillä olen varannut Ansalle ajan sterilointiin reilun viikon päähän. Leikkauksen jälkeen onkin edessä muutaman viikon sairasloma, jolloin jätämme vapaana riekkumiset sekä agitreenit välistä.


Ansan upea syyspanta


Ei kommentteja: