24.6.2010

Pönttis mökkeilee


"Moi! Mä oon juossut pupuvieheen perässä ja piippalelun kanssa ja pallo suussa ja käyny vähän metsässä jahtaamassa myyriä ja mamman kanssa nuuskimassa hirvien ja karhujen ja oikeiden pupujen jälkiä. Ja mulla on pikkusen KUUMA!"


Me oltiin viime viikonloppu mökillä ja voi kun olikin mukavaa! Ansa hilpatti kaksi päivää pitkin pihaa ja metsää (ja kasvimaata...) lelujensa kanssa ja välillä kahlasi järvessä. Sunnuntaina meillä olikin kovasti väsynyt takapenkkiläinen kotimatkalla. Eikä törmätty karhuihin, vaikka kovasti mukamas minä niiden rapinaa metsästä välistä kuulinkin. Näissä mökkimaastoissa kun on silloin tällöin tehty karhuhavaintoja, jopa lähimökin pihassa on karhu nukkunut yötään puuliiterissä... Vähän jänskättää lähteä lenkille itsekseen metsäteille!

Nämä pallottelukuvat on puolestaan toiselta mökiltä, jossa on käyty vähän väliä ja jonne suunnataan myös Juhannuksen viettoon.

Unikeko.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

eksuin blogiisi sattumalta kun etsin whippeteistä juttuja. katselin tuota vanhaa kirjoitustasi staffin ja whippetin yhidistelmistä ja hymyilytti asia että meillä on juuri tällainen koira eli puoliksi staffi puoliksi whippet...löytyi keväällä apulasta ilmoitus pentueesta ja pakkohan oli kiinnostuksen herätä :D.pennusta löytyy kuva blogini postauksessa. aiemmin meillä oli oikea staffi.