30.7.2009

Mikkeli KV 26.7.Viime sunnuntaina olimme Mikkelissä näyttelemässä. Oonakin pääsi kerrankin näyttelyreissulle mukaan ja sai ilokseen viettää osan ajasta yksiössä, eli kevythäkissä minun ja Ansan heiluessa kehässä ja koirien isännän näprätessä kameraa... Oonaa ei ole vielä totutettu häkissä oleiluun joten se ei ole hälle mikään nautinto, Ansalle totutteluksi riitti luun napostelu häkissä muutamana päivänä ennen kesäkuista Mustialan reissua ja nyt menee sinne ihan oma-aloitteisesti lepäilemään. Lisämielenkiintoa reissuun toivat Ansan ensimmäiset juoksut, jotka alkoivat viikkoa aiemmin. Muutama kiihkeä ihailija näyttelypaikalla olisikin mielellään tullut tutustumaan neitoihimme..!

Tuomarina whippeteillä oli Vija Klucniece Latviasta. Ansan kanssa juniori nartuissa oli vain yksi kilpasisko, Ansan serkku Jagodas-kennelistä. Hauskan näköinen parivaljakko olivat nämä serkukset, sillä kokoero oli melkoinen! Tuomari antoi seuraavanlaisen arvostelun Ansasta:

Big girl, but in the standard. Head with good proportions. Scissor bite. Excellent eyes & expression. Good neck & topline. En? (epäselvä sana) deep chest for age. Exc skin. Parallel front, good angulation behind. Exc temperament. Typical movement.Ansa sai tuomarilta ERIn ja sijoittui luokassaan ensimmäiseksi. Paras narttu-kehässä meidät juniorit käteltiin kuitenkin ensimmäisenä ulos. Mukava oli tuomari ja meillä kiva reissu Mikkeliin!


Paras narttu-kehässä Ansa ja vähän pienemmät tytöt..!

Ei kommentteja: