9.4.2009

Ansa on 1 vuotta!



Ansa juhli tänään ensimmäisiä syntymäpäiviään! Aaamulla sankari nukkui myöhään, ensin nojatuolissa tyynyvuoren ja fleecepeiton päällä ja sitten villaviltin alla sohvalla. Aamuverryttelyksi sankari sai etsiä nakinpaloja olohuoneen nurkista. Aaamiaiseksi hän nautti raksuja lampaan sisäelinten ja pellavansiemenöljyn kera. Aamulenkki suuntautui läheiseen puistoon, jossa sankari söi keppejä ja pupunpapanoita, kirmaili hangella, tuijotti hihnassa lenkkeilevää kissaa ja sai kissan omistajalta kehuja maastotakistaan. Lenkkiin kuului myös Oona-siskon leikittämistä sekä kuonon tökkimistä sulaneeseen, mutaiseen peltoon. Lenkin jälkeen sankari kävi väsyneenä jälleen makoilemaan pedilleen, kunnes emäntä töihin lähdettyään jätti hänelle ja siskolleen tuhottavaksi kongit täynnä maksapaloja.

Alkuillasta sankarin isäntä polkaisi pyörällään reippaasti kotiin töistä ja saattoi sankarin seuralaisineen metsään juoksemaan. Loppuilta täyttyi leikkimisestä, rentoutumisesta ja herkuttelemisesta ruoalla sekä sian saparolla. Nyt sankari vaeltelee hieman rauhattomana ympäriinsä etsien sopivaa nukkumapaikkaa. Uni painaa jo silmiä.

3 kommenttia:

Anna Mikkonen kirjoitti...

Myöhästyneet syttärionnittelut Ryppy-veljeltä, Topilta ja Annalta!

Anna ja ohuet kirjoitti...

Voi Ansaliini! Olen niin pahoillani, että onnittelut tulevat näinkin myöhässä! Sofi halaa siskopuolta hellästi mutta lujaa :D!Ainiin ja Lilahkin haluaa, halata ja riehua :D! Pitäis mennä kirmailemaan joku pv, mitäs teette nyt lauantaina??

Elina kirjoitti...

Kiitoksia onnitteluista! :)

Anna ja Sofi: laitan sulle tekstiviestiä!