13.2.2009

Lasten leikkejä osa 2

Meillä vedetään usein myös köyttä. Tällä kerralla kaapin perältä löytyi vielä yksi ehjä narulelu. Tein viimeksi noita naruleluja kesällä ja suurin osa niistä on mennyt palasiksi jo aikaa sitten. Pitäisi vissiin alkaa taas punomaan...

Oonan ei mielestään tarvitse pinnistellä tässä lajissa, ruipelosta ei ole haastajaa hänen voimilleen.
Tulipas kuuma!

2 kommenttia:

johanna kirjoitti...

Oona tosiaankin ottaa rennosti! :D Toinen on ihan tosissaan vetohommissa. Mietinkin tuohon flyballiin viitaten, että mitenhän teillä meni ja miten se Omppu hennoo päästää pallosta irti. Ei vissiin hennonut ;)

Elina kirjoitti...

Joo, pallosta luopuminen tuotti vähän vaikeuksia, tosin kouluttajat lohdutti että erään pikajuoksijan tanskandogit olivat käyneet myös kokeilemassa lajia ja olivat olleet samanlaisia pallorohmuja..! Voisi kuvitella että ne tennispallot vielä uppoavat sellaiseen isoon kitaan aika näppärästi.

Noissa irti päästämis harjoituksissa on vaan sellainen probleema, että Oona käy niin kierroksilla tennispallon nähdessään että mikään palkka ei oikein käy vastineeksi siitä pallosta. Nakitkin se sylkee suustaan ulos jos ne sinne onnistun vääntämään. Mutta pitää ilmeisesti vaan tehdä tarpeeksi toistoja ja vatkata sitä palloa suusta käteen niin josko joku ajatus jäisi sinne Oonan pääkoppaan kytemään! ;)