9.3.2008

Kuulumisia!


Näistä blogin kuvista päätellen meillä vaan nukutaan aina! Kyllä me oikeasti tehdään paljon muutakin. Jopa tänään käytiin jäällä juoksemassa vaikka päivä muuten olikin väsynein päivä ikinä meidän huushollissa. Ja Oona väsynein perheenjäsen. Eilen olimme mökillä hiihtelemässä ja siellä touhuilu näkyi tehneen tehtävänsä!



Tarkoitus oli kirjoittaa tänne vähän kuulumisia koulutusrintamalta. Agility jäi tauolle kolmisen viikkoa sitten. Emme mahtuneet mukaan kevään treenijaksolle ja sehän harmitti kovasti. Onneksi tämä kevätjakso kestää ainoastaan huhtikuun loppuun ja sen jälkeen alkaa kesäkausi, jolloin harjoitukset ovat sopivan kävelymatkan päässä meiltä raikkaassa ulkoilmassa.

Agilityn sijaan olen päättänyt yrittää aktivoitua toko-rintamalla. Olemme parina sunnuntaina käyneet paikallisen kennelkerhon koulutuksissa. Jotenkin kaipaan jonkun ohjausta, kannustusta ja vinkkejä tokossa ja vaikka ryhmät näissä kerhon koulutuksissa ovat isoja ja tasokin sekalainen, niin olen silti pitänyt niistä. Aiemmin ajattelin kokeilla uuden pelkästään tokoon keskittyvän seuran harjoituksia, mutta koska heidän treeneissään pitäisi osata käyttää kaikenlaisia koulutuskikkoja kuten kosketuskeppiä aion nyt jatkaa noissa vapaammissa treeneissä käymistä. Kosketuskeppi sinänsä olisi varmasti hyvä apu moneen asiaan, mutta jotenkin nyt haluan harjoitella perusasioita enkä aloittaa aivan uuden koulutustekniikan opettelua.

Löysin muuten kirjastosta Pertti Vilanderin ja Hannele Nykäsen kirjan Agility - alkeista huipulle. En ole aiempien kokemusten perusteella kauheasti arvostanut Vilanderin koulutustekniikoita tai ajatuksia, mutta tässä agility-kirjassa on jotain ihan mielenkiintoisia vinkkejä. Jatkan siis lukemista!

Ei kommentteja: