9.2.2016

Talvea pidellessä





Talvi on jatkunut lumisena ja sittemmin vetisenä. Pakkasten hellitettyä päästiin lenkkeilemään ihanissa lumimaisemissa ja jäällä. Nämä kuvat erään viikonlopun mökkireissulta. Parhaillaan ulkona sataa vetää ja uudet nastalenkkarit tulivat liukkailla tarpeeseen. Koirilla ja tällä ohjaajalla on kunto vielä huono pitkän lepotauon jälkeen, joten toivotaan että lenkkeilykelit paranevat, jotta saadaan jatkaa kunnonkohotusta. 





Ruutin kanssa on päästy harrastamisen makuun viimeisen parin viikon aikana. Takana parit ryhmätreenit ja yhdet kisat. Seuraavia kisoja saadaankin odotella maaliskuun alkuun, sillä kaikki viikonloput ovat täynnä muuta toimintaa, eikä ole aikaa lähteä reissaamaan kauemmas kisoihin. 

Treenaaminen on ollut hauskaa, Ruutilla on virtaa ja vauhtia. Kisaaminenkin oli hauskaa, mutta mitään tuloksia ei tullut tälläkään kertaa. Kepit olivat yllättävän haastavia kaikilla kolmella radalla, oli avoimeen kulmaan menoja ja ohjaajan mokailuja. Lisäksi kisaradoilla näkyi meidän keinuosaamisen puutteet ja oli ylipäänsä turhaa hätäilyä ohjaamisessa. Tässä video ensimmäisestä radasta, jossa kenties paremmilla ohjauksilla kepeille ja keinulle ja koiran paremmalla esteosaamisella olisi päästy erilaisiin tuloksiin. 



Tässä myös videonpätkä kisoja edeltävästä treenistä ja alla myös ratapiirros. Teemana nollatreeni, jolloin ekalla kerralla pääsimme putkelle nro 8, johon kielto. Toisella yrityksellä tehtiin sitten tuo videolla näkyvä nolla-rata. Kyllä me tästä taas saadaan oikea tatsi tekemiseen, kun vähän treenaillaan!





Ei kommentteja: