20.9.2015

Agi-videoita



Kotikisat 5.9. hyvän mielen hyppyrata
Tämä on Ritva Herralan tuomaroima rata meidän ensimmäisistä piirinmestaruuskisoista. Hyvin simppeli rata, jolla  tehtiin nopeita suorituksia ja meidänkin etenemä oli 5,22m/s. Radalla oltiin liikkellä hirmu mukavalla fiiliksellä! 


Kotikisat 5.9. Agi-rata, jolla treenataan niitä puomin pysäytyksiä! 
Olin kauhean tyytyväinen tämän radan alkuun. Tein juuri ne ohjaukset ja sellaisina, kuin olin suunnitellut. Videolta vähän huonosti näkyy vaan nuo A:n jälkeiset tapahtumat. 


Mikkelin kisat 20.9. eka agirata
Mikkelissä taisteltiin keppien kanssa. Ensimmäinen rata oli hyppäri ja siellä avoimesta kulmasta koitettiin mennä kepeille kolmeen kertaan ennenkuin tärppäsi. Avoin kulma on meidän heikoin lenkki, se tiedettiin. Mutta että tällä radalla suorasta lähestymisestä ei osattu mennä oikein sisään... Videolla näyttää kuin vetäisin Ruutia jotenkin tuonne sivuun.


Mikkeli 20.9. toinen agirata
Tykkään, että tällä radalla oli hirmu kivoja pätkiä ja meidän riemuvoitto, nimittäin se kaunis ja varma pysähtyminen puomille - jippii! Ei tarvinnut siis sylikyydillä kanniskella Röpöä radalta tänään kummaltakaan radalta! Sähläystä taas kepeillä ja keinulla ja toki tuolla alkupään aidoilla, joista siis lätkähti hylsy. 



Treenirataa 31.8. 


Treeneissä 14.9. äärimmäisen hankala avoin keppikulma... Treeniä, treeniä, treeniä tarvitaan tähänkin. 

Ei kommentteja: