13.2.2011

Laiskoja päiviä


Viimeisen viikon aikana, on elomme ollut melkoisen rauhallista. Joinain päivinä on ollut kova pakkanen, joka on rajoittanut lenkkeilyä ja me lauman ihmisjäsenet olemme sairastaneet vuoron perään. Ansa on nauttinut näistä hitaista, hiljaisista päivistä täysin rinnoin ja minä sairasvuoteellani sain monet hyvät naurut seuratessani laiskiaisen ilmeitä ja asentoja.







Kun itse nousin sohvalta keittämään teetä, oli minun paikkani hyvin nopeasti vallattu. Tokihan väsynyt pieni himpetti oli enemmän lämpimän nukkumapaikan tarpeessa kuin flunssainen emäntä.





Onneksi viikonloppua kohden pääsimme myös parille kunnon lenkille ja Ansa sai päästellä kaikki patoutuneet höyryt kirmaamalla metsäpoluilla. Nyt mittari on taas pudonnut vahvasti sinne -20 asteen tienoille, lenkkeilystä ei tule oikein mitään. Eikä agilitystä...

Tänään meidän piti nimittäin aloittaa uusi treenikausi, ensimmäisillä ohjatuilla harjoituksilla. Uusi agilityhalli valmistui ihan tuohon meidän kulmille vuoden alussa ja muutaman kerran olemme siellä itsekseen käyneet tekemässä pieniä radan pätkiä. Hallissa vaan ei ole lämmitystä ja kun talvi alkoi kovilla pakkasilla juurikin silloin, kun hallia alettiin pystyttää, on sen pohja nyt umpijäässä. Tuo jäinen pohja tekee hallista melkoisen pakastimen, joten näin kylmillä ilmoilla sinne ei ole mitään asiaa. Halli sinänsä on tosi hieno ja on aivan mahtavaa, että se on ihan meidän naapurissa. Voidaan siis piipahtaa tekemään pieniä harjoituksia vaikka lenkin varrella. Niin ja tällä alkavalla kaudella pääsimme treenaamaan 1.luokkalaisten ryhmään, joten radoissa alkaa olemaan mukavasti haastetta ja toivon että edistystä meidän taidoissakin tapahtuu. Haavehan olisi päästä korkkaamaan kisat tämän vuoden aikana... Hui!



Ja vielä yksi lepokuva. Tämä on Ansan tyylinäyte eilisillalta. Rankan päivän - johon kuului kunnon lenkki, naapurien kanssa seurustelua, visiitti kukkakauppaan ja monen tunnin mummola-kyläily - jälkeen Ansa kaipasi omaa rauhaa.

2 kommenttia:

Anna Mikkonen kirjoitti...

Ansa on todella kuvauksellinen ja ilmeikäs koira. <3

Agility onkin todella hauska harrastus ja teillä on tosi hyvä tuuri kun harjoituspaikkakin on noin lähellä.

Ninnu kirjoitti...

Ihania ilmeitä ja asentoja! :-) Kaunis Ansa.