12.6.2015

Röpö liitää


Laukaan kisoissa 30.5. agiliitävä Röpö oli tallentunut kameran linssille. 
Nämä kuvat on ottanut Leena Partanen. 

Mehän on siis liidelty. Tampereen kisojen jälkeen pidettiin huoltotauko. Ruuti kävi osteopaatilla, missä kisakaverin todettiin olevan ihan hyvässä kunnossa. Toukokuisena kauniina lauantaina kisattiin Laukaassa kaksi rataa. Mukavia ratoja, joilla omat kinkkiset paikkansa ja näistä kinkkisistä paikoista johtuen niillä ei paljon ainakaan medi kakkoset tuloksilla juhlineet. Meille hyppyradalta tulos 10 (rima ja kielto) ja sillä radan voitto sekä kultamitali (!), sillä kukaan muu medeistä ei saanut tulosta. Agilityradalla hyllytettiin kun ajattelin antavani Ruutille hiukan tilaa hakea reittinsä puomille, jolloin Ruuti ehtikin hypätä puomin sivussa olleen hypyn. Puomi otettiin kahteen kertaan ja kun se 2on2off:n oikea paikka löytynyt toisellakaan yrittämällä, kannoin Röpsön pois radalta sylissä.



Viime sunnuntaina suunnattiin Pieksämäelle juoksemaan kolme rataa. Ratapiirroksetkin löytyy puhelimesta tallessa, joten voin lisäillä ne tänne myöhemmin. Eka ja toka rata voitettiin ja niiltä napattiin myös meidän ekat LUVAt kakkosissa! Puomit oli vähän mitä sattuu näillä radoilla, muutoin sujui hyvin. Aalla vapautin Ruutin ennenaikaisesti, koska en viitsinyt niiden pysähtymisistä enää nillittää, kun tällä viikolla meillä alkoi jokatapauksessa juoksu-A:n opettelu. Kolmannella radalla nappasin sitten Ruutin sylikyydillä maaliin kun puomilla ei ollut mitään ajatusta pysähtymisestä. Treenilistalle hyvin isoilla kirjaimilla kirjoitettiin siis puomin kontaktin jumppaaminen, ihan alkeistreeneistä lähtien ja etenkin kun nyt projektina on se Aan juokseminen. Näissä riittää puuhaa kesän ajalle ja seuraavat kisat ovat edessä reilun kolmen viikon päästä Agirodussa!



Kisaputkella saavutettiin siis näiden kahden luvan lisäksi tavoitteena kisarutiinien vakiinnuttaminen. Pitkät kisapäivät sujuivat hyvin niin ohjaajalta kuin koiraltakin. Tiedän nyt suurinpiirtein mitä teen kisoja edeltävinä päivinä ja kisajännitys ei enää paljoa vaivannut kun sain itselle rutiinia tekemiseen. Tästä on hyvä jatkaa loppukesästä aktiivisempaa kisaamista ja nyt on kiva keskittyä vaihteeksi treenaamiseen, sitä kun ei ehdi niin hirveästi tehdä, jos melkein joka viikonloppu on kisat. 




Ei kommentteja: